Dorpshuis De Dregt

Wees welkom in het Hart van Schellinkhout

Zaalverhuur

Een bedrijfspresentatie voor 200 man? Geen probleem. Wij hebben alle faciliteiten die nodig zijn om uw zakelijke bijeenkomst soepel te laten verlopen. Diverse apparatuur, waaronder een hoge resolutie beamer met groot scherm, staat tot uw beschikking.

Lees meer

Feestarrangementen

Vier het bij De Dregt, dan hoeft u na afloop niet de handen uit de mouwen te steken. Wij regelen alles voor u. Lekkere drankjes, smakelijke hapjes, een gezellige ambiance en vriendelijke bediening. En dat allemaal voor een prettige prijs.

Lees meer

Kinderpartijtjes

Wilt u een themapartijtje of liever een springkussen in de zaal en een open bar voor de oudere gasten? Bij De Dregt is alles mogelijk. Unicorn feestje, Beautyfeestje? U noemt het en wij zorgen ervoor.

Lees meer

Agenda

Bij Dorpshuis de Dregt zijn we graag bezig. In onze agenda vind je verschillende evenementen en belangrijke data, en zie je ook wanneer de Dregt geboekt is voor persoonlijke feesten. Bij vragen kunt u altijd direct contact met ons opnemen. Ga naar de Contactpagina om het formulier in te vullen of neem rechtstreeks contact met ons op via telefoon 0229-700260.

Bekijk de volledige agenda
25Jul
Daghap

Deze week op het menu: Kip gestoofd in tomaat/ salie saus met krieltjes en roerbak- groenten!

28Jul
Kindergym

Kom zondag spelen van 10:00-14:00 bij de kindergym!

Nu ook met Speel-o-theek De Zusjes.

01Aug
Daghap

Deze week op het menu: Kip Stroganoff met groenten en rijst!

04Aug
Kindergym

Kom zondag spelen van 10:00-14:00 bij de kindergym!

Nu ook met Speel-o-theek De Zusjes.

Gezellig, gastvrij, voor jong en oud, samenkomen!

Het Dorpshuis wil een plek zijn voor jong en oud, waar men elkaar ontmoet, waar clubs en verenigingen terecht kunnen met hun activiteiten of waar u gewoon eens binnenloopt voor een (koffie)praatje.

Het Dorpshuis beschikt over een aantal zalen en een ruime keuken. Deze ruimtes worden verhuurd aan diverse clubs en verenigingen. Huren kan op jaarbasis maar ook voor incidentele activiteiten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, verjaardag, bruiloft of condoleance, kan men hier terecht.

Kortom, kom gerust eens kijken!

Bekijk onze activiteiten

Wat is de Daghap?

Kom op donderdagavond om de week een gezellige en lekkere daghap bij Dorpshuis De Dregt eten. De daghap kost slechts 10 euro en u kunt tot woensdag 17:00 reserveren via onse website.
Heeft u weinig te besteden maar wilt u toch komen eten? Dan kunt u bij ons gratis eten. Gebruik hiervoor op de site de code “VOOR ELKAAR”.

Daghap reserveren