Onze activiteiten

Welke activiteiten zijn er bij Dorpshuis De Dregt? Hier vindt u een overzicht

Biljarten

Dorpshuis de Dregt in Schellinkhout biedt de mogelijkheid om te genieten van een spel biljart op twee verwarmde biljarttafels. De biljarttafels zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig onderhouden, zodat de spelers de best mogelijke speelervaring hebben. De verwarming zorgt ervoor dat de biljarttafels altijd op de juiste temperatuur zijn, waardoor de bal goed rolt en het spel soepel verloopt. Er worden vaak biljarttoernooien georganiseerd voor zowel beginners als gevorderden, waar deelnemers de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen en prijzen te winnen. Kortom, dorpshuis de Dregt is de perfecte plek voor een gezellige middag of avond met vrienden terwijl je geniet van het spelen van biljart op de verwarmde biljarttafels.

Darten

Het dorpshuis de Dregt in Schellinkhout biedt ook de mogelijkheid om te genieten van een spel darts op een van onze 3 dartborden. Dit is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd een competitieve uitdaging aan te gaan met vrienden of andere bezoekers. De dartborden zijn van hoge kwaliteit (Winmau Blade 6) en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden, zodat de spelers de best mogelijke ervaring hebben. Er worden ook vaak darttoernooien georganiseerd voor zowel beginners als gevorderden, waar deelnemers de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen en prijzen te winnen. Kortom, dorpshuis de Dregt is de perfecte plek voor een gezellige middag of avond met vrienden terwijl je geniet van het spelen van darts.

Oud-Hollandse Spellen

Het dorpshuis de Dregt in Schellinkhout biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van oud Hollandse spellen zoals sjoelen en klaverjassen. De ruimte is speciaal ingericht voor deze spellen en beschikt over professioneel materiaal, zodat de spelers de best mogelijke ervaring hebben. Er worden regelmatig toernooien georganiseerd waar bezoekers kunnen deelnemen en hun vaardigheden kunnen tonen. Het oud Hollandse sjoelen en klaverjassen zijn niet alleen een leuke manier om te ontspannen, maar biedt ook de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Het dorpshuis de Dregt is de perfecte plek voor een gezellige middag of avond met vrienden terwijl je geniet van het spelen van oud Hollandse spellen.

Kindergym

Als ouder van kinderen sta je elke keer weer voor de uitdaging, wat gaan we nu weer voor leuks doen?? Wij snappen de uitdaging, daarom elke zondag van 10:00 tot 14:00 gooien wij de gymzaal open en hebben we een leuk parcours gemaakt voor jong en oud! Basketbal, trampoline, touwklimmen, lekker rollen en hangen in de ringen. Voor 2 euro per kind ben je ook tijdens regen verzekerd van een leuke zondag. Let op: kinderen dienen altijd begeleid te worden door een ouder en het spelen is op eigen risico!

Gymzaal huren

Lekker sporten met het gezin, een leukere bezigheid is er niet! Wil je eens wat anders doen met de Kids dan achter de Playstation? Bij Dorpshuis De Dregt kun je in het weekend de gymzaal huren voor 12,50 per uur om lekker te bewegen. Je mag alle attributen gebruiken om bijvoorbeeld te apenkooien, of trefbal te spelen! Stuur ons een bericht voor meer informatie en beschikbaarheid.

Contact

Daghap

Om de twee weken op donderdag hebben we een heerlijke en gezonde maar ook betaalbare daghap. Elke week is er weer een andere daghap met Vlees/Vis of Vegetarisch. Reserveren is mogelijk tot uiterlijk de woensdag daarvoor om 17:00 via de website www.dedregt.nl (voorkeur) of door te bellen op 0229-700260. Afhalen is ook mogelijk. Om verspilling tegen te gaan is reserveren verplicht. Hou de dorpskrant, facebook en onze agenda in de gaten voor de gerechten. De daghap kost €10.

Reserveren

Eten met vrienden

Lekker eten met vrienden zonder thuis de rommel te hebben? Bij De Dregt kan dat! We werken samen met diverse cateraars in de regio die jullie wensen vertalen in heerlijke gerechten. Begin met een lekker diner en eindig aan de bar gezellig met een borrel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Lasergamen / Archer Attack

Het klinkt verwarrend maar Arrow Battle, Archery Tag, Arrow Attack of Archer Combat is allemaal hetzelfde, namelijk het op elkaar schieten met pijl en boog. Wat verschilt met gewoon boogschieten is dat je schiet op bewegende doelen en dat je tegenstanders terug schieten! Qua speelstijl lijkt het een beetje op trefbal met pijl en boog. Vanwege het feit dat er praktisch geen leeftijd restrictie is, is Arrow battle/archery tag een zeer populaire activiteit bij jong en oud!

Vrijgezellenfeesten

Dorpshuis de Dregt in Schellinkhout is een geweldige locatie voor vrijgezellenfeesten. Met de mogelijkheid om drankspellen te spelen zoals beerpong, touw trekken, bierfust werpen en onbeperkt bier, biedt het dorpshuis een unieke en onvergetelijke ervaring voor de vrijgezel en zijn of haar vrienden. Er zijn ook verschillende ruimtes beschikbaar voor privéfeesten, zodat de groep de volledige vrijheid heeft om te genieten van de gezelligheid en de activiteiten. Het dorpshuis biedt ook de mogelijkheid om een professionele DJ of band te boeken voor extra entertainment. Kortom, dorpshuis de Dregt is een perfecte locatie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest vol met plezier en onbeperkt bier.

Contact