Feest arrangementen

Een feestje organiseren is leuk. De rommel die het achterlaat, is meestal de keerzijde. Vier het bij De Dregt, dan hoeft u na afloop niet de handen uit de mouwen te steken. Wij regelen alles voor u. Lekkere drankjes, smakelijke hapjes, een gezellige ambiance en vriendelijke bediening. En dat allemaal voor een prettige prijs. Want een feestje buiten de deur vieren mag ook leuk zijn voor de portemonnee.
Van gezellige familieborrel tot een spetterend themafeest. Bij De Dregt maken we het mogelijk. Speciale wensen die niet op deze pagina staan? Neem contact op om het met ons te bespreken!

Contact

Selfservice Bucket Bar Feesten

Een decoratieve zinken teilbar waarin de drank staat gekoeld en uw gasten zelf kunnen inschenken. Bier wel van de tap. Alle arrangementen zijn te reserveren voor minimaal 40 gasten.

Feestavondarrangement “Budget Bucket”

Ontvangst met een feestelijke bubbel, aansluitend drankjes via de Self Service Bucketbar, 1 x een ronde luxe koude hapjes, 2 x een ronde luxe warme frituurhapjes , mixed nootjes. Kopje koffie tot besluit of drankjes tot het einde van het feest.

Kosten voor 3,5 uren €24,75 p.p. Verlenging €3,45 per half uur p.p.

Contact

Feestavondarrangement “Traditional Bucket”

Ontvangst met 2 x koffie en gebak, aansluitend drankjes via de Self Service Bucketbar, 2 x een ronde luxe koude hapjes, 2 x een ronde luxe warme frituurhapjes en 1 x een luxe hapje uit de oven. Kopje koffie tot besluit of drankjes tot het einde van het feest.

Kosten voor 4 uren €28,75 p.p. Verlenging €3,45 per half uur p.p.

Contact

Feestavondarrangement “Sparkling Bucket”

Ontvangst met een feestelijke bubbel, aansluitend drankjes via de Self Service Bucketbar, 2 x een ronde luxe koude hapjes, 2 x een ronde luxe warme frituurhapjes en 1 x een luxe hapje uit de oven. Kopje koffie tot besluit of drankjes tot het einde van het feest.

Kosten voor 4 uren €28,75 p.p. Verlenging €3,45 per half uur p.p.

Contact

Feestavondarrangement “Luxe Bucket”

Ontvangst met een feestelijke bubbel, aansluitend drankjes via de Self Service Bucketbar, bier wordt geserveerd, 2 x een ronde luxe koude hapjes, 1 x een ronde luxe warme frituurhapjes. Kopje koffie tot besluit of drankjes tot het einde van het feest.

Kosten voor 4 uren €32,75 p.p. Verlenging €3,45 per half uur p.p.

Contact

Feestavond Arrangement met bediening

Vier uw verjaardag of huwelijk bij De Dregt!

Feestavond arrangementen geserveerd

Inhoud: Ontvangst met 2 x koffie met gebak of een feestelijke cocktailOnbeperkt drankjes “Hollands Plateau”2 x een gesorteerd koud luxe hapje1 x een gesorteerd frituur hapje1 x een Frans hapje uit de ovenNootjesratjetoeTot besluit 1 x koffie of drankjesservice tot het einde van uw feest

Tijdsduur: 4 uur Prijs per persoon: €32,50 p.p.

Verlenging: 0,5 uur € 3,45 p.p.; 1,0 uur € 5,75 p.p. incl. 1 extra hapje

Reserveren

Middagarrangement

Overdag feesten is net zo gezellig als in de avond. Vier uw verjaardag of andere gebeurtenis 3 uur lang bij De Dregt.

Middagarrangement 3 uur

Gezellig uw verjaardagsfeest of een andere feestelijke gebeurtenis vieren? Kom gezellig naar De Dregt, dan viert iedereen uw feest mee!

Bij aankomst serveren wij 2 kopjes koffie of thee met een heerlijk gesorteerd gebakje of met de heerlijke zelfgebakken koeken van Molen de Krijgsman.

Na de koffie serveren wij onbeperkt drankjes zoals sinaasappelsap, frisdrank, wijn, bier of een jonge borrel. Buitenlands gedistilleerd is niet bij de prijs inbegrepen maar kan wel apart worden berekend.

Bij een borrel horen natuurlijk hapjes, wij presenteren u 1 x een bitterbal, 1 x een gesorteerd warm hapje en 1 x luxe koud hapje. Nootjes plaatsen wij op tafel.

Tegen het einde van het arrangement serveren wij een kopjesoep, gesorteerde zachte bolletjes en tot besluit een kopjekoffie.

De kosten bedragen € 28,50 p.p.

Reserveren