Wat valt er bij ons te beleven?

Wij hebben een drietal zalen tot ons beschikking die wij voor diverse uiteenlopende doeleinden kunnen gebruiken. 

Vergaderen

Dorpshuis de Dregt biedt een geweldige locatie voor zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten. De zaal is voorzien van moderne technologieën zoals een beamer en een geluidsinstallatie, waardoor presentaties en vergaderingen efficiënt kunnen plaatsvinden. Er is ook gratis wifi beschikbaar voor de deelnemers. De zaal kan worden opgedeeld in verschillende groepen voor kleinere groepen of secties. Er is ook een keuken aanwezig waar lunch of diner kan worden geserveerd, zoals verse broodjes of een diner. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. De tuin kan ook worden gebruikt voor een pauze of een teambuilding activiteit. Kortom, Dorpshuis de Dregt is een uitstekende keuze voor zakelijke vergaderingen en bijeenkomsten, met de mogelijkheid om te combineren met een lekkere lunch of diner.

Vergaderingen

Feestarrangementen

Dorpshuis de Dregt is een populaire locatie voor feesten en partijen in de buurt. Het is voorzien van een grote zaal met een capaciteit van ongeveer 200 personen, een professionele geluids- en lichtinstallatie, en een gezellige bar. Er zijn ook tal van andere faciliteiten beschikbaar, zoals een keuken, een dansvloer en een terras. Er worden regelmatig feesten georganiseerd, zoals verjaardagsfeesten, jubilea en bedrijfsfeesten.

Feestarrangementen

Kinderpartijtjes

Kinderpartijtjes bij Dorpshuis de Dregt zijn een geweldige manier om de verjaardag van uw kind te vieren. Het dorpshuis beschikt over een grote zaal die ideaal is voor grotere groepen kinderen. Er is ook een gymzaal en een groot grasveld waar kinderen kunnen spelen en zich kunnen uitleven. De locatie is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto of openbaar vervoer. Er zijn tal van activiteiten en spelletjes beschikbaar om kinderen te vermaken, zoals knutselen, schminken, springkussens en zelfs ballonnenkoningen. Kortom, Dorpshuis de Dregt is een perfecte locatie voor een onvergetelijke verjaardag voor kinderen van alle leeftijden.

Kinderpartijtjes